Je huis sneller verkopen? (06) 422 12 535
Zo doen we dat

Werkwijze

De Vastgoedstyliste maakt jouw woning in één dag helemaal klaar voor de verkoop en zorgt voor uitnodigende foto's. 

Door jarenlange ervaring kan het team jou ontzorgen, maar ook begeleiden via een simpel 4-stappenplan. 


Ontspannen je huis verkoopklaar

In 4 stappen

01

Kennismaking

Tamara en jij maken kennis met elkaar, jullie bespreken je situatie en lopen samen door de woning. Je krijgt uitgebreid uitleg over de hulp die De Vastgoedstyliste jou kan bieden, de kosten en het eventuele vervolg van de samenwerking. 

02

Plan van aanpak

Je ontvangt van De Vastgoedstyliste een plan op maat voor het optimaal in de verkoop zetten van de woning, inclusief actiepunten. Ook bepalen jullie samen alvast een streefdatum voor de verkoopstyling en -fotografie.

03

Verkoopstyling

Je woning wordt in één dag verkoopklaar gemaakt en uitgebreid gefotografeerd. Hiervoor hoef je zelf niet ‘thuis’ te zijn. Wel geeft De Vastgoedstyliste je na afloop graag nog wat uitleg en tips ter voorbereiding op bezichtigingen.


04

Presentatie

De Vastgoedstyliste besteedt uitgebreid de tijd voor het selecteren en het professioneel bewerken van de foto's. Deze worden vervolgens in de meest optimale volgorde digitaal aangeleverd bij jou en je makelaar. 

Goed voorbereid voor bezichtigingen

...en dan?

Met excellente foto’s in zijn of haar bezit, kan je makelaar actief aan de slag gaan met verkopen. Natuurlijk brengt De Vastgoedstyliste je woning ook onder de aandacht via haar eigen kanalen. 

Je krijgt daarnaast ook nog een lijst met tips voor bezichtigingen. Als je deze tips opvolgt, heb je in mum van tijd steeds je huis weer helemaal op orde en klaar voor kijkers! 

Plannen om je huis te verkopen? Upload nu een foto van jouw huis en de vastgoedstyliste geeft je alvast wat tips! 
Hier deelt De Vastgoedstyliste inspiratie

Instagram

© Copyright 2018 - devastgoedstyliste.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing